Jag är nöjd :D

Haha "!
Jag har nästan glömt detta...!
I Torsdag's och Fredag's Dansade ju jag och det ska ju alltid vara någon som ska förstöra eller hur?
Så det va både en på Torsdagen och Fredagen som gjorde detta och det e ganska omoget tycker jag men men...
Så vi dansare blev ju riktigt sura och vi e så trötta på att det aldrig händer något så vi skrev ju en lapp till rektorn och dom tog tag i detta denna gången.
så här skriver rektorna för strömstad gymnasium.
--------------------------------------------------------------
En pinsam händelse - som man kanske ändå kan lära något av
Skrivet av: Ola Nilsson (rektor)

All heder åt den elev på gymnasiet som bad offentligt om ursäkt efter att ha uppträtt huvudlöst dumt.
I torsdags och fredags då Strömstiernaskolan hade sin dansföreställning så "kapades" den av ett par elever på gymnasiet. De dök upp på scenen - den ene på torsdagen och den andre på fredagen - och saboterade föreställningen. Andra gymnasieelever satt i bakgrunden och applåderade. Vi känner starkt med de tjejer på Strömstierna som arbetat hårt med sin föreställning och som med glädje sett fram emot att få genomföra den inför grundskolans elever, men som får den saboterad av några omdömeslösa elever från gymnasiet. Vi har full förståelse för att de är skitförbannade och vi skäms över att några av våra elever har sabbat såväl för dansarna som för deras publik. Vi har full förståelse för hur ledsna de är. Länge har de jobbat med föreställningen och när de äntligen är "toppade" för att genomföra den så utsätts de för ett attentat.
Men det är bra att en av eleverna som saboterade har haft styrkan att ta sitt ansvar och offentligt be om ursäkt. Vi hoppas att det är personlighetsutgvecklande för honom. Torsdagssabotören kommer vi att personlighetsutveckla under måndagen.
Men vi är inte nöjda med att de anonyma applåderarna fortsätter att vara anonyma. Om ni har någon stake i er så bör ni också träda fram och be ursäkt. Det är en fråga om mod och att välja att inte vara kräk i framtiden - också personlighetsutvecklande.
Därför vill vi poängtera att den av er som trätt fram och bett om ursäkt har gjort det valet på ett positivt sätt - som sagt: all heder åt honom.
När ni andra gymnasieelever läser detta hoppas vi att ni delar vår värdering och ogillar elever som saboterar för andra elever.
Johan&Ola
--------------------------------------------------------------
Allt från min Fronter på Nyheter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0